Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Drenthe

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen beschikt met haar tien multifunctionele vergaderzalen over de perfecte vergaderlocatie in Drenthe. De vergaderruimtes bieden een capaciteiten voor 500 personen en zijn voorzien van alle nodige gemakken. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar!

Bijeenkomen met succes

Voor iedere gelegenheid is er een passende vergaderzaal bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties. Voor een besloten vergadering is er een kleinere discussieruimte aanwezig. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen en gebruik maakt van een zakelijke overnachting, zijn er lichte werkruimtes ter beschikking.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Handige informatie

De vergaderruimtes bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, airconditioning en zijn voorzien van natuurlijk daglicht. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt gratis parkeermogelijkheid met 150 parkeerplaatsen. Tijdens uw verblijf maakt u tevens gebruik van gratis WiFi.

Heeft u nog vragen of wilt onze vergaderlocatie in Drenthe huren? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

10 multifunctionele vergaderzalen tot 500 personen - 78 hotelkamers

 

Theater

Tot 500 personen

Cabaret

Tot 350 personen

School

Tot 120 personen

U-vorm

Tot 50 personen

Carré

Tot 70 personen

Diner

Tot 400 personen

Receptie

Tot 750 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Werk gezamenlijk aan de conditie en help elkaar de Mini-Bootcamp door.
 • Onder leiding van een boswachter gaat u de natuur verkennen van het gebied De Drentsche Aa.
 • Speel Heidegolf/Klootschieten in diverse teams op onze eigen 9-holes heide golfbaan met hindernissen en sla in zo min mogelijk slagen de bal in de hole. Parcours van 1,5 uur waar u in meerdere groepen de route volgt.
 • Verken het gebied De Drentsche Aa per mountainbike.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.