Heerlijk uit eten bij Restaurant Paviljoen DuinoordCulinair genieten in Zeegse

Reserveer een tafel

Over Restaurant Paviljoen Duinoord

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen beschikt over twee restaurants, een Grand Café, een hotelbar en een lounge. Ontbijten en dineren is een ware belevenis in het Live Cooking restaurant Paviljoen Duinoord. De koks maken alle gerechten vóór de schermen zodat u mee kunt kijken hoe uw gerecht gemaakt wordt. Er wordt gewerkt met onder andere biologische zuivelproducten en in de zomer wordt er gebruik gemaakt van groenten en kruiden uit de eigen moestuin. Het Live Cooking buffet wordt dagelijks verzorgd in Paviljoen Duinoord voor €32,50 per persoon. Daarnaast is het mogelijk om te dineren van de à la carte kaart. Bekijk het menu onder het kopje ''Menu''. 

Restaurant La Lisière

Restaurant La Lisière heeft een prachtig uitzicht over de heidevelden waar u, onder het genot van een heerlijke lunch of gewoon een bakje koffie, volop kunt genieten.

Terras

Bij lekker weer gaat het terras open en dan kunt u van hetzelfde uitzicht genieten, maar dan in de frisse buitenlucht.

Grand Café

De avond kunt u afsluiten door een drankje te drinken in het Grand Café met haardvuur of in de hotelbar, waar u ook kunt biljarten.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-za): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch (ma-zo): 12:00 - 16:30
  • Diner à la carte: 17:00 - 21:00
  • Diner Live Cooking: 17:30 - 20:30

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Live Cooking Lunch en Live Concert van Wia Buze 

17 december 2017 - vanaf 12.30 uur
Geniet van dit bijzondere live concert van Wia Buze onder begeleiding van Chris Kleine. Vooraf kunt u genieten van een Live Cooking lunch. Uiteraard zal het kerstrepertoire niet ontbreken.

Aanvang lunch 12.30 uur | Aanvang concert 14.30 uur

Losse kaarten voor het concert kosten €24,50 p.p.. Het concert inclusief Live Cooking lunch kost €31,50 p.p.. Reserveren of meer informatie? Bel 0592 - 530 099 of mail info@hoteldezeegserduinen.nl.

Bekijk hier de flyer en het menu.

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.